Benvinguts

Des d’Articum us donem la benvinguda a la pàgina web. A través d’aquesta eina pretenem mantenir informats de tot el que fem a tots els participants i col·laboradors dels projectes.

Val a dir que inicialment els projectes son realitzats per pocs i dirigits per a molts. Son moltes les hores invertides, molta feina duta a terme, i moltes les ilusions dipositades. A partir d’ara les nostres vides canviaran per a millor, perqué Articum pretén que cadascun de nosaltres pugui realitzar-se fent realment el que ens agrada. La nostra tasca no ens suposa cap esforç, però si una bona dosi de sacrifici.

El nostre projecte de vida pretén formar una gran família, on el suport mutuu no suposi un esforç sinó un sacrifici, perqué per la família un ho dona tot.

El nostre desig és que entris a formar part d’aquesta gran família.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *